Medaljeregn og oprykninger til hold i ROFI Petanque


To gange guld, oprykninger og en andenplads til tre hold i DGI´s turnering

ROFI Petanque har haft tre hold med i turneringen i DGI Vestjylland i den forløbne sæson, og de klarede sig alle suverænt godt. Det blev til to gange guld og en andenplads for de tre hold.

I den næstbedste række (A-rækken) i DGU-turneringen sikrede holdet fra ROFI Petanque sig førstepladsen, pokal og guldmedaljer. Dermed rykker holdet i næste sæson op i den bedste række (A+rækken).

I A+-rækken har ROFI Petanque i forvejen et hold, der i den forløbne sæsons turnering sikrede sig sølv for andenpladsen. Det vil sige, at ROFI i næste sæson har to hold i den bedste række i DGI Vestjylland. De kommer dermed til at dyste mod hinanden.

Sæsonens anden guldmedalje og pokal i DGI-turneringen sikrede ROFI Petanque sig i C-rækken. Dermed sikrede holdet sig oprykning og skal spille i B-rækken i næste sæson.

ROFI Petanque har for øjeblikket ca. 45 medlemmer. De spiller hver tirsdag og torsdag eftermiddag på banerne ed ROFI-Centret. Indtil den 1. november spilles der fra kl. 14 til kl. 16. Derefter flyttes spilletiden fra kl. 13 til kl. 15, indtil vi igen får sommertid i Danmark.

 

  Disse spillere sikrede sig førstepladsen, pokal og guldmedaljer i A-rækken i DGI Vestjyllands turnering og skal dermed spille i den bedste række (A+rækken) i næste sæson. Spillerne er fra venstre Jens Højhus, Niels Petersen, Margot Jakobsen, Kirstine Slyk Søe, Leif Horsager og Flemming Jakobsen. 
De sikrede sig førstepladsen, pokal og guldmedaljer i C-rækken i DGI Vestjyllands turnering og skal dermed spille i B-rækken i næste sæson. Fra venstre Henny Rindom, Jørgen Rindom, Hanne Toelbjerg og Tove Kristiansen. Med på holdet var også Erik Wortmann og Hans Hansen, men de var ikke til stede ved fotograferingen.  
  ROFI Petanques hold i den bedste række (A+rækken) i DGI Vestjyllands turnering sikrede sig en flot andenplads i sæsonen. Her er tre af spillerne på holdet. Fra venstre Jørn Østerby, Hans Juncker og Leif Aaberg. De tre øvrige spillere på holdet – Ole Lysgaard, Maren Nygaard og Peder Lykke – var ikke til stede ved fotograferingen den 17. oktober.